service-aer-conditionat-montaj.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Informatii si comenzi la: 0726533496
Program: Luni-Sambata: 9-19
Informatii si comenzi la: 0726 533 496
Program:Luni-Sambata: 9-19
Produse si servicii
Informatii
Marci

De ce sa ne Alegeti? Pentru ca:


Servinstal Climatizare va ofera prin serviciile sale confortul climatic in locuinta sau biroul dvs. alaturi de un aer proaspat si curat care va mentine sanatatea , oferind urmatoarele servicii : igienizarea aparatelor de climatizare, service-reparatii, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, cat si vanzarea insotita de consiliere in privinta aparatelor de aer conditionat.

Servinstal Climatizare este o firma specializata in montarea-intretinerea-repararea-vanzarea aparatelor de aer conditionat.


De ce noi?
De ce ne aleg clientii?

►Important pentru noi este ca fiecare client sa fie multumit
►Preturi corecte
►Servicii prompte si prestate de profesionisti
►Produse de calitate superioara
►Consultanții noștri va ofera solutii potrivite nevoilor dumneavoastra


Recomandam intretinere aer conditionat!De ce o intretinere aer conditionat periodica a aparatelor de aer conditionat?

S-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea adecvata a aparatelor de aer conditionat, comparativ cu remedierea costisitoare a eventualelor defectiuni care apar datorita neintretinerii corespunzatoare.
In timp, berclurile si holenderele instalatiei de aer conditionat se distrug sau se slabesc datorita trecerii bruste de la rece la cald si invers, ducand la pierderi de freon si inevitabil la deteriorarea unor componente, sau chiar a intregului sistem de climatizare.

Se intampla frecvent ca la pornirea unui sistem de aer conditionat care nu a fost verificat si curatat, sa se raspandeasca un miros neplacut in locuinta sau in birou, de aceea experienta noastra de pana acum a dovedit ca durata de viata a unui aparat care beneficiaza de inspectii tehnice si intretinere, inaintea fiecarui sezon de functionare, creste considerabil!

50% din toate problemele noastre de sanatate sunt cauzate sau favorizate de poluarea aerului interior, in special de prezenţa aici a bacteriilor care se produc in unitatea de interior a aerului conditionat. Alergenii (bacteriile) sunt substante straine care, introduse in organism prin respiratie, produc alergii, determinand cresterea sensibilitatii organismului, inducand imbolnavirea acestuia. Echipa noastra de tehnicieni frigotehnisti ofera intretinere aer conditionat, igienizare aer conditionat astfel ca filtrele aparatelor de climatizare trebuie curatate periodic de catre noi cu solutii speciale, deoarece in ele se aduna alergeni, praf sau par de animale ce pot cauza infectii respiratorii. Clientii nostrii isi vor proteja astfel aparatul si sanatatea familiei.

Ce marci si modele de aparate reparam – igienizam - montam?

Reparam aparate de aer conditionat marcile: Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, Aircool, Gala, Dinamic, Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, White Westinghouse, Panasonic, DeLonghi, Platinium, Mistral, Vortex, Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, Airwell, Alaska, Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Carrier, Chigo, Citizen, Electrolux, Ferroli, Fuji, General, Gorenje, Gree, Haier, Henson, Hitachi, Inventor, Hokkaido, Hoover, LDK, Midal, Mitsubishi, NEI, NEO, Ocean, Orieme, Orion, Philco, Sharp, Siemens, Tadiran, Toshiba, Westwood, Yamato, Zanussi, DOX, si multe alte marci comercializate.

Cum alegem un aparat de aer conditionat?

Cand alegem un aparat de aer conditionat este recomandat sa tinem cont de anumiti factori precum: de suprafaţa care trebuie răcită şi de locul în care urmează să fie montat aparatul, criterii care stabilesc puterea de funcţionare. Clasa energetică reprezintă de asemenea un criteriu de bază, după care urmează nivelul de zgomot, funcţiile aparatului, sistemele de filtrare şi dotările pe care le are. Spaţiile cu ferestre orientate pe direcţii aflate în bătaia soarelui, care se supraîncălzesc pe timpul zilei, necesită aparate cu putere mai mare. Ultimul pas de urmat este să vă asiguraţi că aparatul este instalat de firme autorizate.

Aparatele de aer condiţionat sunt alcătuite din două unităţi, dintre care una trebuie montată la exterior, într-un spaţiu deschis, care să permită eliminarea aerului cald emis si cealalta la interior. Toate aparatele de aer condiţionat au, pe lângă funcţia de răcire, alte câteva funcţii de bază precum: încălzire, setare specială pentru funcţionare pe timpul nopţii, auto, dezumidificare şi ventilare. Indiferent dacă aparatul încălzeşte sau răceşte, uniformizarea temperaturii se poate realiza cu ajutorul funcţiei de ventilaţie. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort, iar prin asigurarea nivelului optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului. Cu ajutorul funcţiei sleep mode, ventilatorul funcţionează la o viteză mai mică, iar jetul de aer este direcţionat către tavan, astfel încât să nu deranjeze în timpul somnului. Este recomandat ca filtrele de praf să fie curăţate periodic, iar pentru aparatele cu filtru de carbon este indicată înlocuirea lor dacă în urma reviziei se constată că acest lucru este necesar.
Va aflati in cautarea unui frigotehnist specializat in aer conditionat din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service la aparatele de aer conditionat. Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor. Produsele sunt furnizate de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum şi de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Pentru aparatele de aer conditionat, Servinstal Climatizare va ofera consultanta de specialitate. Va invitam sa apelati pentru montaj , service, intretinere, igienizare sau vanzare aer conditionat si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aparatelor de aer conditionat montate.

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiective rezidentiale, birouri, spatii comerciale și industriale pentru diferite tipuri de aparate de aer conditionat, de putere diferita și mijloacele de instalare diferite (de perete, de podea, tip caseta, de coloana , etc). Oferim o gamă larga: - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pana la mari sisteme de climatizare industriale și suprafete extinse la obiective comerciale, banci, birouri, restaurante, etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.

Beneficii majore:

1. Echipamentul va functiona in parametrii normali;
2. Defectiunile de functionare vor fi prevenite;
3. Imbolnavirile generate de legionella pneumophila vor fi eliminate;
4. Durata de functionare a aparatului va creste;
5. Intretinerea periodica a instalatiei de aer conditionat va inlatura pierderea eficientei ce poate ajunge la 25% in caz contrar;
6. Existenta agentului de racire (freon) in cantitatea recomandata de producator nu va ridica costurile aferente functionarii aparatului.

0726533496
Pentru servicii in Bucuresti-Ilfov


spacer
Website detinut de SERVINSTAL CLIMATIZARE S.R.L., CIF: 39043368, Reg.Com: J23/1198/2018