service-aer-conditionat-montaj.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Informatii si comenzi la: 0726533496
Program: Luni-Sambata: 9-19
Informatii si comenzi la: 0726 533 496
Program:Luni-Sambata: 9-19
Produse si servicii
Informatii
Marci

Servinstal Climatizare va ofera prin serviciile sale confortul climatic in locuinta sau biroul dvs. alaturi de un aer proaspat si curat care va mentine sanatatea , oferind urmatoarele servicii : igienizarea aparatelor de climatizare, service-reparatii, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, cat si vanzarea insotita de consiliere in privinta aparatelor de aer conditionat.


VANZARI AER CONDITIONAT

Vanzari / Service / Montaj Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov


Servinstal Climatizare este o firma specializata in montarea-intretinerea-repararea-vanzarea aparatelor de aer conditionat.


 

AER CONDITIONAT TIP SPLIT

Aer conditionat split

AER CONDITIONAT 9000 BTU


AER CONDITIONAT 12000 BTU


AER CONDITIONAT 18000 BTU


AER CONDITIONAT 24000 BTUAER CONDITIONAT TIP MULTISPLIT
AER CONDITIONAT TIP CASETA


AER CONDITIONAT TIP DUCT


AER CONDITIONAT DE PARDOSEALA
Va aflati in cautarea unui frigotehnist specializat inaer conditionat din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service la aparatele de aer conditionat. Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor. Produsele sunt furnizate de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum şi de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT.


Pentru aparatele de aer conditionat, Servinstal Climatizare va ofera consultanta de specialitate. Va invitam sa apelati pentru montaj , service, intretinere, igienizare sau vanzare aer conditionat si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.


Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aparatelor de aer conditionat montate.


Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiective rezidentiale, birouri, spatii comerciale și industriale pentru diferite tipuri de aparate de aer conditionat, de putere diferita și mijloacele de instalare diferite (de perete, de podea, tip caseta, de coloana , etc).


Oferim o gamă larga: - de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pana la mari sisteme de climatizare industriale și suprafete extinse la obiective comerciale, banci, birouri, restaurante, etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.


 

spacer
Website detinut de SERVINSTAL CLIMATIZARE S.R.L., CIF: 39043368, Reg.Com: J23/1198/2018