service-aer-conditionat-montaj.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Informatii si comenzi la: 0726533496
Program: Luni-Sambata: 9-19
Informatii si comenzi la: 0726 533 496
Program:Luni-Sambata: 9-19
Produse si servicii
Informatii
Marci

Servinstal Climatizare >> Servicii Aer ConditionatIgienizare Aer Conditionat

Recomandarea noastra este ca fiecare dintre dvs.sa realizeze faptul ca igienizarea reprezinta realmente o NECESITATE si ca aceasta trebuie efectuata anual sau semestrial.
Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service pentru majoritatea marcilor de aparate de aer conditionat si va ofera SERVICE de specialitate. Va invitam sa apelati la service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

Firma noastra vine in intampinarea clientilor cu servicii profesionale de MONTAJ aer conditionat la cel mai mic pret in Bucuresti si Ilfov. Lucrarile de montaj aer conditionat executate de noi beneficiaza de garantie pentru montaj timp de 12 luni.

Servinstal Climatizare dispune de toate tipurile de agent refrigerant/freon necesare aparatelor de aer conditionat, in conformitate cu standardele europene, cu componenta chimica, reincarcarea efectuandu-se conform standardelor impuse de producatorul fiecarei marci.

Mentenanta-Intretinere Aer Conditionat

Servinstal Climatizare va ofera si posibilitatea incheierii unui contract de prestari servicii avand ca obiect efectuarea de revizii tehnice periodice pentru echipamentele dumneavoastra.


spacer
Website detinut de SERVINSTAL CLIMATIZARE S.R.L., CIF: 39043368, Reg.Com: J23/1198/2018