service-aer-conditionat-montaj.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Informatii si comenzi la: 0726533496
Program: Luni-Sambata: 9-19
Informatii si comenzi la: 0726 533 496
Program:Luni-Sambata: 9-19
Produse si servicii
Informatii
Marci

Sector 2

Servicii Aer conditionat Sectorul 2

Service – Montaj – Igienizare


Servinstal Climatizare este o firma specializata in montarea, intretinerea, repararea si vanzarea aparatelor de aer conditionat in sectorul 2.

Daca sunteti in cautarea unor frigotehnisti specializati in aer conditionat  locuiti in Bucuresti sectorul 2 , Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de servicii la aparatele de aer conditionat din sectorul 2.

Daca va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionatin sectorul 2, va invitam sa apelati cu incredere pentru service/montaj/igienizare aer conditionat sector 2 si veti beneficia de mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate cat si de verificari periodice.


 Nu ezitati sa ne contactati! 


Contact instalari sau service aparate de aer conditionat in sectorul 2

Telefon: 0726-533-496. 

Oferim service/montaj/igienizare aer conditionat in sectorul 2 Bucuresti .

 

Pentru aparate de aer conditionat din sectorul 2  Servinstal Climatizare va ofera service/montaj/igienizare de specialitate.

 

Suntem pregatiti sa efectuam montaje, service, incarcari cu freon, igienizari periodice in Bucuresti si Ilfov 
spacer
Website detinut de SERVINSTAL CLIMATIZARE S.R.L., CIF: 39043368, Reg.Com: J23/1198/2018